Nieuwe MamaZoeloe site is live!

happy boys at school

Ja, het is gelukt, de vernieuwde website van MamaZoeloe staat online. TROTS! Welkom op ons nieuwe thuishonk!

Een frisse site, met heldere kleuren en teksten en een makkelijke manier om te doneren voor iedereen die de mensen in Sengerema een warm hart toedraagt. Dat is wat we willen en volgens mij is dat heel goed gelukt.

We hopen dat je onze site regelmatig bezoekt, want er zal veel nieuws over onze mooie en menslievende projecten te lezen zijn (schrijf je ook even in voor de nieuwsbrief!) en als altijd kijken we graag uit naar je reactie. Voor beide acties kun je het contactformulier gebruiken.

Dank aan vele vrijwilligers

Deze website is tot stand gekomen door de vrijwillige inzet van Emakina, digital agency uit Amsterdam. Zij verzorgden zowel de techniek, vormgeving en betaaloptie als het overzetten van de content. Tekstbureau Klaar-Af verzorgde de eindredactie van de teksten.

Kim, Cherrie, Jeroen, Peter, Jolanda en alle anderen die hun steentje hebben bijgedragen aan onze nieuwe site, allemaal heel hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking en het mooie eindresultaat!

Willeke de Mos