Mamazoeloe goes Kiruani

Mamazoeloe gaat meedoen aan een heel bijzonder meerjarig project in Tanzania. Het doel is om de inwoners van het dorp Kiruani zelfredzaam te maken. Om dit te kunnen bereiken, zullen onderwijs, ondernemerschap en samenwerking centraal staan.

Het project is opgezet door twee Nederlandse ondernemers, Rex Vermeulen en Paul Joosten. Zij hebben dertig ondernemende mensen aangetrokken die in de komende drie jaar de benodigde fondsen en kennis gaan inbrengen. Zij onderhouden ook het contact met de lokale projectpartner.

Kennis delen

Mamazoeloe oprichtster Willeke de Mos gaat kennis delen en kennis halen tijdens het project. Een aantal project deelnemers zal Kiruani jaarlijks bezoeken. Willeke verwacht daar zeker bij te zijn. Zij zal haar bevindingen delen via deze site en via Facebook.

Het Kiruani project valt onder de verantwoordelijkheid van Net4kids. Kijk voor meer informatie op www.net4kids.org/kiruani.