Succesvolle kerstactie 2020 – doneren kan nog steeds

twee zusjes

UPDATE – De kerstactie heeft ruim 500 euro opgeleverd! Heel erg bedankt aan alle gulle gevers. En doneren kan nog steeds: hoe meer donaties, hoe meer gehandicapte kinderen we aan een voedzaam ontbijt kunnen helpen.

Doneren kan via het oranje kader.

Je kunt het bedrag zelf invullen, voordat je op de ‘donate’ button klikt.

OORSPRONKELIJK BERICHT:
Terwijl in Nederland alle kerstdiners op school werden afgelast, konden we gelukkig ‘onze’ 90 gehandicapte kinderen toch verrassen met een heerlijke kerstmaaltijd. Mede dankzij de gulle giften van de MamaZoeloe vrienden en supporters. Dat was smullen!

Omdat het voor deze kinderen zo belangrijk is om naar school te gaan, zorgt MamaZoeloe het hele jaar door voor een voedzaam ontbijt. Zodat ze zich op school kunnen concentreren, leeftijdsgenootjes kunnen ontmoeten, kunnen spelen en zich ontwikkelen. Ook regelen we het transport naar school. En met kerst dus een heerlijke kerstmaaltijd!

Voor de kinderen die we nog niet steunen, betekent het dat ze niet naar school kunnen. Gewoon omdat hun ouders meestal geen geld hebben voor transport en een voedzaam ontbijt. Voor 90 kids maken wij het verschil. Wil jij ons helpen om dit voor nog meer kinderen mogelijk te maken ?

Doe mee en geef een gehandicapt kind een lekker ontbijt!

Voor 20 euro laat je 1 kind een jaar lang smullen van een goed ontbijt.

Ook andere bijdragen zijn van harte welkom.

Je kunt het bedrag zelf invullen, voordat je op de ‘donate’ button rechtsboven klikt.

Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage, mede namens de kinderen.

kerstmaaltijd in Busisi
Kerstmaaltijd in Kizungwangoma

De gehandicapte kinderen smullen van hun kerstmaaltijd. De bovenste foto is genomen in de school in Busisi en de onderste in Kizungwangoma.